27
Παρ, Νοε
Γεωργινα Κολοκοτρωνη
Θέση:
Ανεξάρτητος συνεργάτης στην Herbalife Nutrition
Διεύθυνση:
ΕΛΛΑΔΑ
Κινητό:
+30-695 5021290
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Προφιλ:

Η Γεωργίνα Κολοκοτρώνη είναι φοιτήτρια Διατροφολογίας και ανεξάρτητη συνεργάτης της Herbalife Nutrition.

"Από πολύ μικρή ηλικία ήρθα αντιμέτωπη με το να ελέγξω το βάρος μου, μιας και ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Ξεκινούσα μια δίαιτα, έχανα κάποια κιλά αλλά πάντα κάπου στη μέση σταματούσα και ξαναέπαιρνα τα κιλά. Όταν πλέον το βάρος μου είχε φτάσει τα 95 κιλά, πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση να ξεκινήσω δίαιτα. Αυτή τη φορά όμως με λάθος τρόπο.
Υποσιτιζόμουν με αποτέλεσμα να μην έχω δύναμη, διάθεση, να ζαλίζομαι.

Ήμουν χαρούμενη γιατί είχα χάσει 25 κιλά όμως δεν γινόταν να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο γιατί επιβάρυνα την υγεία μου. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω άλλες λύσεις. Κάποια στιγμή, γνώρισα έναν συνεργάτη της εταιρείας Herbalife Nutrition και ξεκίνησα να εντάσσω τα προϊόντα της στη διατροφή μου.

Έφτασα στον τελικό μου στόχο μειώνοντας το βάρος μου κατά 15 κιλά ακόμα, χωρίς να νιώθω την πίεση των στερήσεων και των απαγορεύσεων.

Μέσα από την δίκη μου προσωπική εμπειρία ,αλλά πάνω από όλα μέσα από ένα πολύ μεγάλο φάσμα εκπαιδεύσεων, ειμαι χαρούμενη που μπορώ καθημερινά να βοηθαω νέους φίλους να πετύχουν τον δικό τους στόχο ,με έναν ασφαλη τρόπο, αποκτώντας νέες υγιεινές συνήθειες!

Οποιος και να είναι ο στόχος σου,ειμαι εδώ για να σε βοηθήσω

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας