Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κέικ που συνδυάζει αρμονικά υπέροχες γεύσεις. Το F1 Smooth Chocolate ταιριάζει απίστευτα με το φιστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου,
ενώ η βρώμη προσφέρει εδώδιμες ίνες και αντιοξειδωτικά.
3 scoops (39 g) F1 Smooth Chocolate |
4 scoops (56 g) Πρωτεϊνούχο Ρόφημα |
120 g βρώμη |
200 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα |
25 ml σιρόπι σφενδάμου |
75 g απαλό ή τραγανό φιστικοβούτυρο |
50 g μαύρη σοκολάτα (72%) σε κομματάκια |
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C ή στους 160 °C αν χρησιμοποιήσετε αέρα. Στρώστε μια λαδόκολλα στη βάση μιας φόρμας για κέικ των 20 εκ. και απλώστε λίγο βούτυρο (ή λάδι) στα πλαϊνά της φόρμας.
Αναμείξτε το F1, το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα και τη βρώμη σε ένα μπολ και προσθέστε μια πρέζα αλάτι.
Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το σιρόπι σφενδάμου και το φιστικοβούτυρο χτυπώντας με το σύρμα.
Κάντε μια λακκουβίτσα στο κέντρο του μπολ με τα στερεά υλικά και ρίξτε μέσα το μείγμα με τα υγρά υλικά ανακατεύοντας καλά.
Μεταφέρετε το μείγμα στη φόρμα που έχετε προετοιμάσει και ισιώστε την επιφάνεια. Σκορπίστε στην επιφάνεια τα κομματάκια σοκολάτας, τοποθετήστε τη φόρμα στο κέντρο του φούρνου και ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να στεγνώνει στο κέντρο.
Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά μέσα στη φόρμα και στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά και μεταφέρετε το κέικ σε μια πιατέλα. Εφόσον επιθυμείτε, πασπαλίστε με λίγη σκόνη κακάο.
Vegetarian |
Ολλανδία |
Η συνταγή αποτελεί έμπνευση Συνεργατών της Herbalife Nutrition, την οποία επεξεργάστηκε η Rachel Allen
Για να ενημερωθειτε από έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife .