22
Παρ, Ιαν

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας την πρωτοβουλία «Paddle for Beirut», μια ιδέα εμπνευσμένη από τον Κρίστη Μιχαηλίδη, μια  φιλανθρωπική διαδρομή με SUP από την Κύπρο στο Λίβανο , για τη στήριξη του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου.

Δρω, άρα αποδίδω. Αυτό πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν καθημερινά σε έντονους ρυθμούς.

Ένα διαφορετικό διήμερο αφιερωμένο στις Ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον Καρκίνου του Μαστού.

Εκείνο το «δεν τα παρατάω ποτέ», είναι ένα σλόγκαν αυτόματα αναμασώμενο από πολλά στόματα τα τελευταία χρόνια.

 

Ο κόσμος είναι γεμάτος από ταλαντούχους ανθρώπους. Καθένας έχει φυσικά χαρίσματα, μια κλίση προς κάτι συγκεκριμένο, δεξιότητες που τον καθιστούν ξεχωριστό. Η αξιοποίηση ή μη των ιδιαίτερων προσόντων που έχει κάποιος, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη γενικότερη εξέλιξή του, στην ανάπτυξή του και στον βαθμό της εσωτερικής του ικανοποίησης.

Μετά από κάθε αεροπορικό δυστύχημα, η αναζήτηση του «μαύρου κουτιού» αποτελεί προτεραιότητα. Οι αρμόδιοι θα βρουν εκεί καταγεγραμμένα όλα τα δεδομένα της πτήσης.

Μια παρέα φίλων ,από το team της Herbalife, ίδρυσαν πριν λίγα χρόνια ,έναν μη κερδοσκοπικό Σύλλογο,τον Σύλλογο Υγιεινου & Δραστήριου Τρόπου Ζωής FIT CLUB IOANNINA

Η νίκη είχε ήδη επιτευχθεί καθώς τολμούσαν. Νίκη απέναντι στον φόβο που είχαν πριν αρθούν στο σημείο να τολμήσουν.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ- 1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ FIT CLUB IOANNINA

Σεβόμενοι το μεγαλύτερο αγαθό όλων, την υγεία, σας παραθέτουμε δυο εξαιρετικα άρθρο σχετικά με τα οφέλη της αιμοδοσίας, πέρα από την ψυχική μας τέρψη αλλά και στον οργανισμό μας, από μια αξιοθαύμαστη επιστήμονα την κ.Ελευθερια Ζερβού, Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 10:00-15.00 ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ 29, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Ένα δώρο που σώζει ζωές
https://www.herbalshopping.gr/en/more/collaborations/621-aimodosia.html

Αιμοδοσία και εθελοντισμός
https://www.herbalshopping.gr/en/more/collaborations/622-aimodosia-ethelontismos.html

Video

 

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας