Συμπληρωματα Διατροφης Herbalife

Προϊόντα Helbalife

ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Παρά τις προσπάθειές μας, η καθημερινή μας διατροφή ενδέχεται να μην περιλαμβάνει τη σωστή ποσότητα από όλα τα θρεπτικά στοιχεία. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα συμπληρώματα διατροφής που εξασφαλίζουν ότι δίνουμε στο σώμα μας τα κατάλληλα στοιχεία. Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και άλλα συμπληρώματα μπορούν να υποστηρίξουν τη συνολική υγεία και ευεξία μας και είναι πολύ σημαντικά για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

Συμπληρωματα Διατροφης Herbalife

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι της διατροφής μας. Απαιτούνται για πολλές από τις χημικές αντιδράσεις που επιτελεί το σώμα μας και για τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας μας. Μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να εξασφαλίσει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά ίσως είναι δύσκολο να καταναλώσουμε την απαιτούμενη ποσότητα θρεπτικών συστατικών μόνο μέσα από τη διατροφή. Τα συμπληρώματα διατροφής, όπως οι πολυβιταμίνες, μπορούν να εξασφαλίσουν ότι προσλαμβάνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.ΥΓΙΕΙΝΑ ΛΙΠΑΡΑ

Το σώμα μας χρειάζεται μικρή ποσότητα λιπαρών για να λειτουργεί φυσιολογικά – σε μικρή ποσότητα και με την κατάλληλη ισορροπία, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικής όρασης και φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου.

 

                                         

 


 

 
 
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ

Για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, οι ενήλικοι χρειάζονται 25 γραμμάρια εδώδιμων ινών καθημερινά, αλλά οι περισσότεροι από εμάς λαμβάνουμε πολύ μικρότερη ποσότητα. Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση, προσφέρουμε μια ποικιλία λύσεων και συμπληρωμάτων με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Αυξήστε την πρόσληψη πρωτεΐνης με μια εύκολη κίνηση – τα συμπληρώματα διατροφής με πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, αποτελούν την ιδανική προσθήκη στα σνακ και τα γεύματά σας. Απολαύστε τα με τα ροφήματα και τα smoothie σας ή προσθέστε μια μεζούρα σε χυλό βρώμης.

 

Για να ενημερωθειτε από έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife .

Κανε click εδω η στην φωτογραφια.

 

 

 

 

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

          ..