Αγάπη που Μοιραζεται, Πολλαπλασιαζεται

Be the change

Μια παρέα φίλων ,από το team της Herbalife, ίδρυσαν πριν λίγα χρόνια ,έναν μη κερδοσκοπικό Σύλλογο,τον Σύλλογο Υγιεινου & Δραστήριου Τρόπου Ζωής FIT CLUB IOANNINA

-που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου σε όλους τους τομείς, μέσω της αγάπης και φροντίδας για την σωματική και ψυχική υγεία όπου έτσι επιτυγχάνεται το απώτερο «Ευ Ζην».

Οι Σύμβουλοι Ευεξίας και μέλη του συλλόγου παρουσιάζουν καθημερινά θέματα που σχετίζονται με τη Διατροφή, τη Σωματική Άσκηση, την Καλλιέργεια του πνεύματος, τις Κοινωνικές Σχέσεις και καθετί που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, προσφέροντας μας την πολυπόθητη καλή σωματική & ψυχική υγεία.

Απο το 2019 εδραιώθηκε μια σειρά εκδηλώσεων, με την ονομασία «ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ», με φιλανθρωπικό και εθελοντικό χαρακτήρα.

Η πρώτη,πολύ επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε,στις 27 Ιανουαρίου 2019 ,με την μορφή ημερίδας ,από καταρτισμένους ομιλητές σε θέματα Διατροφης, Αθλητισμού, Παιδοψυχολογιας, Γελοτοθεραπειας, Νοηματικής Γλωσσας,Εθελοντισμού και άλλων, για την στήριξη της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελενη Γυρα»,στην Ζίτσα. 

Μοναδικό εισιτήριο για την εκδήλωση ήταν η προσφορά των παρεβρισκομενων, σε τροφές και είδη πρώτης ανάγκης, για τα παιδιά της Στέγης.

Η Φιλανθρωπική εκδήλωση πήρε μέρος στο ξενοδοχείο Du lac Congress Center ,στα Ιωάννινα και αγκαλιάστηκε από παρά πολλούς φίλους από κοντινές και μακρινές περιοχές της Ελλάδας, αφήνοντας τους χαμόγελα συγκίνησης. 

Την ίδια βραδιά πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του Συλλόγου με υπέροχα δώρα από τους υποστηρικτές της Εκδηλωσης. 

Ο στόχος όλων ,για την υποστήριξη της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων Ελενη Γυρα,επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος αγαθών , σε μια επιμορφωτική εκδήλωση η οποία άφησε τις πιο γλυκές εντυπώσεις! 


Ιωαννιδου Μαρια

 

Free Lightbox Gallery

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

          ..