22
Παρ, Ιαν

Ένα προϊόν για τις περιπέτειες της ζωής, μεγάλες ή μικρές, το νέο προϊον της Herbalife Nutrition, High Protein Iced Coffee (SKU #012K) έχει παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα έτοιμα προϊόντα κρύου καφέ που κυκλοφορούν στην αγορά.

Περισσότερα: Herbalife...

Όταν βρίσκεστε εκτός ή δεν προλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να χάσετε το υγιεινό σας γεύμα.
Τα υγiεινα Snaks της Herbalife ειναι μικρα και βολικα, και Θρεπτικα Meal Bar και σας παρέχουν στη στιγμή τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που περιέχει ένα υγιεινό γεύμα.

Περισσότερα: Υγiεινα snak...

Ανεβάστε επίπεδο στην προπόνηση και την αποθεραπεία σας με την Αθλητική Σειρά Herbalife24, την πρώτη σειρά αθλητικής διατροφής για 24 ώρες. 24ώρη υποστήριξη για τον αθλητή με την υπογραφή της Herbalife. Σας παρουσιάζουμε την πρώτη αθλητική σειρά διατροφής για όλο το 24ωρο.

Περισσότερα: Αθλητική σειρά...

Το Ιδανικό Πρωινό είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεκινήσετε την συζήτηση και να αναφέρετε τα οφέλη του ροφήματος Formula 1, του Στιγμιαίου Ροφήματος Βοτάνων και του Συμπυκνωμένου Χυμού Αλόης ως μία ιδανική επιλογή για πρωινό.

Περισσότερα: Ιδανικό Πρωινό...

Τα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1 αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή ροφήματος ως υποκατάστατο γεύματος και μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής σας διατροφής, καθώς αποτελούν πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών.

Περισσότερα: Πρωτεϊνούχα...

• 10 θερμίδες ανά μερίδα, ένα σπουδαίο υποκατάστατο αντί των ανθρακούχων ποτών με ζάχαρη
• Περιέχει σκόνη καφεΐνης και φυσική καφεΐνη από το φυτό Γκουαράνα

Περισσότερα: Χαμηλό σε θερμίδες...

Περισσότερα Άρθρα...

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.
wellnessleague.gr

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας