Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
FITNESS
FITNESS 21 DAYS CHALLENGE
FOOD FOR THOUGHT
Cherish Your Inner Beauty
NUTRITION
HEALTHY COOKING

16ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Υγιεινού & Δραστήριου τρόπου Ζωής  Wellness league, υποστηρίζοντας κάθε δραστηριότητα που φέρνει κοντά τους ανθρώπους σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής , ανήκει περήφανα στην οικογένεια του Ioannina Lake run, ως PROUD PARTNER.

Η οργανωτική επιτροπή του 16ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια τα Γιάννενα να γίνουν ένας τόπος συνάντησης για ανθρώπους από όλο τον κόσμο, συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.
 Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, θα εφοδιάζεται και με ένα ειδικό σήμα με το οποίο θα εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και τη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.
Κάθε συμμετέχων ,τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, λαμβάνει από την Wellness League εκπτώσεις της τάξεως του 25% στα συμπληρώματα διατροφης και τος υπηρεσίες του χώρου.

Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής!

Περισσότερες πληροφορίες :
Wellness coach :   Ιωαννιδου Μαιρη  6936644477

 

 

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

          ..