Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
FITNESS
FITNESS 21 DAYS CHALLENGE
FOOD FOR THOUGHT
Cherish Your Inner Beauty
NUTRITION
HEALTHY COOKING

Διαδραστική Παρουσίαση παιδικού βιβλίου-Αστρελια

Ο Σύλλογος Υγιεινού & Δραστήριου τρόπου ζωής •Wellness League σε προσκαλεί στον κόσμο της φαντασίας, σε ενα απόγευμα γεμάτο παιδικά χαμόγελα, χρώματα,φαντασία και ομορφες προσωπικότητες!  
Την Πέμπτη 11 του Μάη με μεγαλη χαρά φιλοξενούμε την διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Αστρέλια" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις @itravelpoetry και θα γίνει στην πόλη μας τα Γιάννενα!

Μανουλες, παιδαγωγοί, φίλοι, φίλες, σας προσκαλούμε να έρθετε να γνωρίσετε τον μοναδικό κόσμο της  Ηλιοφέγγαρης πρωταγωνίστριας ,που σίγουρα θα σας συνεπάρει στον ονειρεμένο πλανήτη της και στην περιπέτειά της!

Ο φιλόξενος χώρος μας θα διαμορφωθεί για τους μικρούς αναγνώστες, ώστε να διασκεδάσουμε, να ζωγραφίσουμε και καιρού επιτρέποντος να παίξουμε στο πλακόστρωτο δρομάκι δίπλα στο Κάστρο!

Η συγγραφέας Ελένη Κόντη & ο ποιητής και εκδότης Κρίστιαν Νίρκα και η αγαπημένη μας φίλη Ρανια Γιωτοπουλου ,θα έχουν προετοιμάσει παραμυθένιο σκηνικό ώστε να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και των  αισθήσεων τα μικρά αστεράκια ,διασκεδάζοντας.

Ημέρα: Πέμπτη 11/05
Ώρα: 18.00
Τοποθεσία: Κέντρο ευεξίας της Wellness League: Κουντουριωτη 13, Ιωαννινα
Τηλ. Επικοινωνίας:
Ιωαννιδου Μαιρη : 6936644477
Ρανια Γιωτόπουλου: 6931236036

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

          ..